tisdag 8 november 2011

Reclaim the långbänk

OK, dags för dagens i-lands-besvär: superviktiga följetonger i media som jag vet berör massor med människor men som jag bara önskar tar slut:
1. Grekland- och eurokrisen. För f-n, konka nu Grekland eller så går ni direkt och anmäler er till TV3:s Lyxfällan. Men bestäm er nu!
2. SAAB. Som jag skrivet tidigare är SAAB som trollet i Sagan om ringen som alla vet kommer dö, men som man tvingas se i en utdragen, plågsam dödskamp. Att nu GM sade nej till att lämna ut högteknologi till kineserna kändes som självklart, och gjorde att vi tvingas delta i ännu en vända av Vem vill bli Victor Muller - miljonär?
3. Håkan Juholt och (S). Ja, riksmedia, vi veeet att Reinfeldt är guds gåva till mänskligheten och att Juholt är satan på jorden och att sossarna är som nackade höns. Weitergehen, bitte!
4. Zlatan. Som flera tidningar påpekade efter skrällsegern över Holland: landslaget vinner när Zlatan inte är med. Ja, han är en storstjärna. Ja, jag läser också om varenda mål han gör som om det vore Aliens som hade landat på jorden. Men är det inte dags för ett nytt stjärnskott snart?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar