fredag 18 november 2011

Naturdemokraterna - Varghatarparti, som brev på posten.

Trots att Centerpartiets eftervalsanalys, ledd av Annie Lööf, inte såg något större hot för att tappa väljare till SD, så har jag varnat för att det kan komma att inträffa. Om missnöjet sprider sig och övergivenhetskänslorna sprider sig, att man inte blir hörd på landet, som i tex vargfrågan, då kommer detta att ske hävdar jag bestämt. Att nu ett missnöjesparti startar, Naturdemokraterna, vars huvudfråga är att vargen ska bort, är ytterligare ett tecken. Och Centerpartiet kommer förstås vara ett av de partier som kommer förlora mest röster på detta.

11 kommentarer:

 1. Nytt riksdagsparti har bildats-Naturdemokraterna.

  Naturdemokraterna vågar stå rakryggade för det många önskar men inte vågar uttala.

  Vi är ett enfrågeparti som står för NOLLVISION i vargfrågan.
  Vi kan inte leva med oskygga vargar runt husknuten. PUNKT!

  Naturdemokraterna ska verka för en levande landsbygd.
  För att få landsbygden att överleva finns det många viktiga frågor att engagera oss i men ingen så viktig som vargens återkomst!
  Får vi inte rätsida på rovdjurspolitiken kommer varken frågor om mobilnät eller annan service vara viktiga om några år för då har folk
  gett upp sina livsverk!

  Folk är trötta på att bli överkörda och att plöja ner en till synes outsinlig mängd skattepengar på ett djur som inte ens är utrotningshotat.
  Sveriges rovdjurspolitik har förvandlats till en lekstuga som förvaltar skattepengarna som just leksakspengar!
  Man kan inte flytta vargar för miljontals kronor till ingen nytta. Det är dessutom djurplågeri på hög nivå att hantera vilda djur på detta sätt.
  Inte ens rovdjurshandläggarna orkar ju med sina jobb längre!

  Hade rovdjurspolitiken förts med normal vett och sans från början och man inte släppt det vind för våg till att spåra ur helt hade många fler kunnat acceptera att leva med ett BEGRÄNSAT antal vargar i landet!
  Nu har det skevat ur helt o hållet-ingen vet hur många vargar som ränner runt i skogen med säkerhet och vi plöjer ner fånigt stora belopp på att utföra konstgjord andning på ett djur som inte är utrotningshotat!

  För att få debatten framåt och göra våra röster hörda kan vi endera anpassa oss till den politik som nu råder med ett obefintligt tak, dvs obegränsat antal vargar eller så slår vi klackarna i backen och säger NOLL, zero, null, none varg i landet!

  Vi kan inte acceptera att bli vräkta från våra livsmiljöer för denna cirkus!

  Nollvision är i nuläget det enda korrekta för att komma vidare. Det kanske kan förändras med en annan rovdjurspolitik men det återstår att se!
  Vi är politiskt färglösa men långt ifrån tandlösa.
  Vargens återkomst drabbar alla-helt oväsentligt om vi är röda,blå eller lila!

  Vargen är en miljöbov som i rask takt förstör livskvaliteten på landsbygden.
  Att låta vargen förstöra Sveriges mest miljövänliga och klimatsmarta köttproduktion nämligen viltet är ett enda stort vansinne.
  Vi vill inte tvingas importera hormonpreparerat oxkött från Brasilien för att föda ett icke utrotningshotat djur i våra skogar.
  Människan har i generationer levt hand i hand med naturen. Traditioner och kunskaper har vuxit fram genom en blomstrande landsbygd.
  Dessa hotar nu att gå om intet när vårt sätt att bedriva småbruk och fäbodbruk på landsbygden ej längre är möjligt.

  Tillsammans med att vargstammen expanderar ut över områden som sedan generationer varit befriade från oron och det merarbete vargen bidrar till läggs allt fler småbruk ner i samband med att vargen etablerar sig.
  Arbetsbördan och oron tär allt för hårt i de eldsjälar som fortfarande vill kunna visa och erbjuda det som endast mänskliga händer kan bidra till-nämligen naturlig mångfald.
  Vi på landsbygden kräver egentligen inte mycket, dock vill vi bli bemötta med den respekt och hänsyn vi förtjänar.
  Vi får faktiskt varje dag ta de konsekvenser en fri levande vargstam innebär för en nu mycket lamslagen landsbygd.

  För varje dag som går blir livet allt tuffare och attityden mot oss från myndigheter och organisationer för varg, allt mer frusen, främmande och ovälkomnande.

  Vi ber er. Våra bevarade traditioner och kunskaper som gått i arv, generation efter generation hotar att gå oss helt förlorade inom en mycket snar framtid.
  Vi måste agera nu när viljan och hoppet fortfarande finns.

  Naturdemokraterna för en levande landsbygd.

  http://www.facebook.com/groups/naturdemokraterna/

  SvaraRadera
 2. LÅT VARGARNA VARA I FRED - DE HAR LIKA STOR RÄTT TILL SINA LIV SOM DU OCH JAG.

  SvaraRadera
 3. Utrota varghatarna istället ... de gör mer skada än nytta.

  SvaraRadera
 4. I andra länder lever folket i harmoni med rovdjuren, så detta kan vi göra även i Sverige. Nu måste det bli ett slut på hetsjakten av varg och att bilda ett parti för att utrota ett djur låter som rena rama skämtet. Hur jävla korkad kan man egentligen bli .... SKÄMS ORDENTLIGT PÅ ER !!!

  SvaraRadera
 5. I kölvattnet av denna sjuka ide att bilda ett parti som vill utrota vargen helt, Oavsett vad som sägs offentligt. Så bildas samtidigt ett motorcykel sällskap för att behålla och skydda vargens existens,

  SvaraRadera
 6. I vilka länder lever folk i harmoni med vargen?

  SvaraRadera
 7. Jag kommer rösta på naturdemokraterna eftersom jag kan inte se några positiva tecken på att låta vargen vara kvar.

  SvaraRadera
 8. Tala nu om i vilka länder som folk lever i harmani med vargen, du kan väl inte mena Finland där stammen halverats på 5 år och licensjakten fortsätter, inte kan du heller mena Estland där halva stammen ca 110 vargar nu ska skjutas, inte heller Ryssland där man nu höjt skottpengen på varg, inte heller Spanien där ca 5% varje år skjuts och förgiftas av boskapsägare, inte helle USA där man nu i Montana ska skjuta över 200 vargar, inte heller Bulgarien där man får SEK 500 i extra bonus om du skjuter en varg under annan jakt? Vilka länder menar Du? Mycket tacksam för ett svar.

  SvaraRadera
 9. Ja,vi lever i demokrati, att fler människor engagerar sig politiskt oavsett fråga eller synpunkt anser jag är bra, även om jag inte håller med i sak. Men alla har rätt att yttra sin åsikt och söka väljarstöd vare sig man är Sverigedemokrat, Nationaldemokrat eller Naturdemokrat eller Salas Bästa representant. Det är ju upp till alla andra att argumentera tillräckligt bra för att vinna tillbaka väljare. =)

  SvaraRadera
 10. Vi måste värna om Sveriges djur och natur, det är det viktigaste vi har. Sluta hetsjaga vargen, vidrigt!

  SvaraRadera
 11. Rörande vilka länder som lever i harmoni med vargen, vill jag hänvisa till ett utdrag ur en rapport om befolknings- och vargtäthet i europa:

  http://www.naturskyddsforeningen.se/upload/press/tabellvargeuropa.pdf

  Det kan även nämnas att få av dessa länder ser vargen som ett problem.

  SvaraRadera