tisdag 3 januari 2012

Annie Lööf borde vara den som led på bilden.

Är det bara jag i Centerpartiet som tycker att det borde ha varit Annie Lööf som skulle få suttit på bilden och snyftat över dyrare lunch och inte herr Borg? Oerhört småsint och ologiskt, men ni vet vad jag menar. ;-P

2 kommentarer:

  1. Naivt och tro på lägre restaurangpriser för att momsen sänks, idioti.

    Antingen är det ett försök till ett första steg mot allmänt lägre moms med tillhörande nattväktarstat, annars är det en flört med några lobbyorganisationer, nya jobb lär det knappast skapa.

    SvaraRadera
  2. Hej, Markus. Jag har svårt att svälja att bli kallad idiot av någon, särskilt en främling. Det sätter en nivå på diskussionen som inte för tankarna till ett balanserat demokratiskt samtal, i den vardag med hot som många politiker lever idag. Jag ber dig att sluta med ett sådant anslag.
    Kommentar i övrigt: att tala om en nattväktarstat i socialiserade Sverige är oerhört naivt i sig, särskilt som en följd av en sänkt momssats på restaurangbesök(!). Huruvida nya jobb skapas av detta är en betydligt mer relevant diskussion (om man bortser från att småföretagare får behålla mer av sina ihopslitna inkomster) som får utvärderas om ett år eller två.

    SvaraRadera