torsdag 13 januari 2011

Kommunstyrelse i Sala

Det var en intressant första kommunstyrelse i Sala idag. Majoriteten har en del problem med att hitta rätt i kostymen, förslag läggs som inte är riktigt genomarbetade. Jag kommer blogga en del imorgon om det intressantaste bitarna.

3 kommentarer:

  1. Du kan vara förvissad om att alla förslag är mycket genomtänkta och har en klar politisk profil. Men att goda argument och skäl kommer vi att ta till oss. Jag ser det som en styrka och inte en svaghet. Under föregående period var det ytterst ovanligt att dåvarande opposition fick gehör för sina förslag. Vi har naturligtvis olika åsikter och det är ju kärnan i demokratin att debatten hålls levande. Jag har ikväll öppnat min blogg på SA och kommer även att blogga på kommunens hemsida under rubriken kommunalrådet blog. Öppnar den imorgon.

    SvaraRadera
  2. Toppen, det ska bli intressant att följa. Jag håller med om att ni tagit till er kritiken, tex när ni tog in Carolas tilläggsyttranden igår på KS angående förändringsarbetet av nämnderna, och det är värt respekt.

    SvaraRadera
  3. Just ja, appropå debatt, jag hoppas ni kan entuasimera några från SBÄ att delta i debatten, som det är nu blir fokus för mycket på deras tystnad och inte på deras politiska agenda.

    SvaraRadera